Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок

Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок

Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок від компанії Elektromax - фото 1
199,80 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
N2829101
Виробник
Feiny Biscuits
Матеріал
нержавіюча сталь
Цвет
Серебристый
Тип
Шприц кондитерский
Состояние
Новое
Количество в наборе
20 шт

Опис

Опис

Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок

Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок — професійний кондитерський пістолет, який допоможе отримати різноманітне печиво ручної роботи в домашніх умовах або на невеликому кондитерському виробництві.

Пістолет для печива Бісквіт працює як дозатор шприца для тіста, одночасно виконуючи функцію прес форми для печива.

Для того, щоб отримати печиво з кондитерського шприца-пістолета, необхідно:

  • помістити заздалегідь підготовлене тісто в шприц,

  • встановити насадку бажаної форми,

  • привести прес у робочий стан, повернувши стрижень,

  • видавити трохи тіста перед початком роботи,

  • натискаючи важіль, розмістити заготівки печива на лист (папір для випічки або силіконовий килимок),

  • за бажання отримати іншу форму печива — змінити насадку на пістолеті,

  • змастити та прикрасити заготовки, наприклад, краплею варення,

  • відправити в духовку та випікати до готовності.

Кондитерський пістолет Biscuits виготовлений з анодованого харчового алюмінію та неіржавкої сталі, що дає змогу отримувати заготівки печива навіть із тугого тіста. Консистенція використовуваного тіста для виготовлення печива може бути від тугої до кремоподібної, а щоб уникнути прилипання тісто не має бути занадто рідкісним. Під час виготовлення печива з дуже тугогого тіста для відділення заготівок від пістолета може знадобитися допомога руками. Об'єм — 450 мл.

Комплектація

  • кондитерський шприц-пістолет,

  • 20 насадок,

  • Інструкція.

Основний рецепт тіста для печива:

  • 500 г борошна з м'якої пшениці,

  • 250 г цукру,

  • 250 г вершкового масла або маргарину,

  • 1 щепотка соли,

  • 1 кавова чашка молока,

  • 2 чайні ложки какао (за смаком),

  • 3 яєчні жовтки.

Другий рецепт тіста для печива:

  • 250 г борошна з м'якої пшениці,

  • 250 г кукурудзяного жовтого борошна,

  • 80 г цукру,

  • 160 г вершкового масла або маргарину,

  • 1 щепотка соли,

  • 1 кавова чашка молока,

  • 4 яєчні жовтки.

Дозатор дає змогу виробляти печиво великих і маленьких розмірів. Повертаєте регулятор на 180 градусів і можете самі задавати потрібний розмір і вагу печива. — Чудовий інструмент, який полегшує і прискорює процес випікання печива, бісквітів, пряників тощо.

Консистенція використовуваного тіста для виготовлення печива може бути від тугої до кремоподібної, а щоб уникнути прилипання тісто не має бути занадто рідкісним. Під час виготовлення печива з дуже тугогого тіста для відділення заготівок від пістолета може знадобитися допомога руками.

За допомогою цього аксесуара Ви даруватимете радість своїй родині та дітям. Прекрасна ідея подарунка.

  • Важливо знати:

  • Не мийте посудомийну машину.

  • Не очищайте металеві предмети.

  • Чиста з гарячою водою та мийним засобом.

Комплектація

  • кондитерський шприц-пістолет, об'єм — 400 мл.

  • 20 насадок,

  • інструкція на англ.